Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović posjetio je danas Trebinje i razgovarao sa zamjenikom gradonačelnika Mirkom Ćurićem.

Predsjednik Čubrilović je poslije sastanka rekao da ga je gradonačelnik Ćurić upoznao sa ključnim gradskim problemima, ali da ga posebno raduje što je Trebinje u protekle dvije godine postalo primjer širom Srpske.

"Raduje me što trebinjska vlast ima viziju kako da unaprijedi život građana i stvori bolje uslove za investitore, zbog čega ovaj grad ima ocjenu povoljnog privrednog ambijenta", naveo je Čubrilović.

Opširnije: Čubrilović u Trebinju: Grad stvara bolje uslove za građane

Član Glavnog odbora Demokratskog saveza (DEMOS), Dragan Pajić iz Dervente, za naš portal dao je izjavu povodom usvajanja Budžeta RS i Programa ekonomskih reformi Republike Srpske  2019–2021 i konstituisanja svih institucija u Republici Srpskoj, nakon održanih izbora.

"Kroz konkretnu realizaciju Ekonomskih reformi i Budžeta u naredne 3 godine stvoriće se razvojne komponente koje će se odraziti na životni standard naših građana te da će Republika Srpska postati,među vodećima, u regionu po pitanju održivog razvoja, korišćenja svojih prirodnih bogatstava kao i većem stepenu iskorišćenosti EU IPA fondova te drugih donatora".

 

 

Opširnije: Dragan Pajić (DEMOS): Usvojeni Budžet RS za 2019.god. i Program ekonomskih reformi 2019-2021.god....